Cautare

950 de rezultate pentru "monitorul de vaslui" (2.56 secunde)
PSD ramane partidul cel mai afectat de migrarile alesilor locali. Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000.
Pentru prima data, presedintele Traian Basescu a primit colindatori la Palatul Cotroceni, noul sau loc de munca. In sala Unirii a Palatului Cotroceni, langa bradul impodobit, au cantat colinde de Craciun trei grupuri: copii din Husi si Bucuresti si studenti de la Institutul Teologic.
La finele saptaminii trecute, simbata, a avut loc la Parcul de Soft seminarul national “Marketingul Politic si Comunicarea”, organizat de femeile liberale din judetul nostru.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci. ... Bugete au votat atat de multe incat le-au uitat numarul.
Sefa Departamentului Educatie al PSD, Ana Birchall, neaga ca ar fi protagonista unui "filmulet obscen, care a circulat pe internet" si precizeaza ca si-a retras candidatura la Parlament pentru a nu da posibilitatea adversarilor sa se foloseasca de acest "atac murdar" impotriva sa si a partidului.
Presedintele PPRM Vaslui, Corneliu Bichinet, membru in Biroul Permanent al partidului, si-a acuzat ieri colegii din tara de demisia lui Corneliu Vadim Tudor, considerand ca acestia l-au “sufocat“ cu memorii si reclamatii din interiorul filialelor locale ale partidului.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Desi Delegatia Permanenta a PNL a transat pentru moment competitia neoficiala dintre Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte Theodor Stolojan, acordandu-i primului un vot de incredere, liberalii din teritoriu continua inca sa se situeze, prin declaratii, de o parte sau cealalta.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Oltenii vor afla astfel care este programul turului, cu cine vor juca in prima etapa si cand le vor intalni pe Steaua, Dinamo, Rapid, CFR sau Vaslui.
Octav Chiriac, care in urma cu doua luni pierduse presedintia partidului la nivel judetean, la doar cateva zeci de voturi dupa deputatul Dan Marian, a refuzat sa comenteze sau sa motiveze in vreun fel decizia sa.
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; ... Azi, in contextul in care Crin Antonescu revine in politica, interviul din 1999 cu cel supranumit Robert de Niro al politicii romanesti pare mai actual ca oricand.
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil. locuitori, o crestere a PIB de 5,5 mld.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Moda de gen. FUMIGENE DE WEEKEND (68) (Autor:
Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretele de gratiere a doua batrane, mama si fiica, in varsta de 86 si respectiv 66 de ani, inchise la Penitenciarul din Vaslui pentru o luna de detentie, deoarece nu au platit amenda penala la care fusesera condamnate.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu.
Liderul PC Dan Voiculescu a purtat in ultima luna negocieri cu Adrian Nastase, caruia i-a rezervat pozitia de presedinte executiv al conservatorilor, desi fostul prim-ministru mai spera intr-o revenire in forta in PSD.
google-analytics.com